ShoppenIemand die veel zelfvertrouwen uit wil stralen, moet eerst blij zijn met zijn of haar eigen verschijning. Heb je het gevoel dat die wollen trui je eigenlijk totaal niet staat, dan lukt het je ook niet om zelfverzekerd voor de dag te komen. Het is dus belangrijk dat je je lekker voelt in de kleding die je draagt.

Voel je goed

Het is dus belangrijk dat je je lekker voelt in de kleding die je draagt. Ben je niet tevreden met je outfit, dan straal je dat ook uit. Je komt daardoor dus een stuk onzekerder over. Draag daarom alleen kleding waar jij jezelf goed in voelt.

Shop ’til you drop!

Kom je tot de conclusie dat je kledingkast volhangt met kleding waar jij je niet top in voelt? Of heb je altijd dezelfde spijkerbroek aan? Verwen jezelf dan eens door lekker te shoppen. Koop kleding en cosmetica die je mooi vindt en bij jou passen.

Ook als je niets te klagen hebt over je kledingkast is het goed om af en toe te shoppen. Verwen jezelf door zo nu en dan eens wat nieuws te kopen. Gun jezelf dus regelmatig iets nieuws. Dan ga je jezelf vanzelf ook meer waarderen. En dat komt je zelfvertrouwen alleen maar ten goede.

“Blijf lekker jezelf. Anderen zullen je moeten accepteren zoals je bent.”

Blijf jezelf

Kleedt je omgeving zich totaal anders dan jij? Heb je het gevoel dat je er ‘niet bijhoort’? Ga jezelf dan vooral niet aanpassen aan je omgeving. Waarom zou je? Blijf lekker jezelf. Kleed je zoals jij dat mooi vindt. Draag met trots de kleding en cosmetica die bij je past. Anderen zullen je moeten accepteren zoals je bent.

Lach in de spiegel

Kijk naar jezelf in de spiegel en besef hoe goed je eruit ziet. Glimlach en zeg hardop: “Ik zie er goed uit!”